В Запоріжжі зобразили патріотичний мурал, присвячений популярному собаці-рятувальнику

На малюнку – улюбленець мільйонів українців сміливий пес-сапер Патрон. Мурал з собакою, який допомагає українським рятувальникам під час розмінування територій, – справа рук талановитої запорізької художниці Ганни та куратора проєкту Дениса. Вони вже створили мурал із зображенням поштової марки «Русский военный корабль» та українського літака «Мрія». Очі, ніс і фірмовий жилет із шевроном ДСНС. Патрону художниця наносить фінальні штрихи.

На роботу знадобилось понад 10 літрів фарби. Мурал розміром 30 кв.м створили на стіні занедбаного трансформатора поблизу багатоповерхівок у Хортицькому районі. Інші два мурали також знаходяться неподалік. У планах активістів створити ще низку патріотичних арт-малюнків, адже знайшли підтримку серед людей та спонсорів, які допомагають із закупівлею фарб.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/v-zaporizhzhi-zobrazili-patriotichnij-mural-prisvjachenij-populjarnomu-sobaci-rjatuvalniku/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=v-zaporizhzhi-zobrazili-patriotichnij-mural-prisvjachenij-populjarnomu-sobaci-rjatuvalniku

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top