Загарбники не пропустили в Енергодар організований українською владою гуманітарний вантаж

Черговий гуманітарний вантаж у Запорізькій області мав приїхати в Енергодар учора, 3 вересня, але рашисти не дали цього зробити.

«Спроба довезти людям необхідні їм речі теж не мала успіху. Рашисти просто розвернули автівки з гумвантажем назад. Основний аргумент від них на першому ж рашистському блокпості — «Енергодар ні в чому не має потреби, у місцевих мешканців є все і навіть більше», — повідомив мер Енергодару Дмитро Орлов.

За його словами, що у складі чергового гуманітарного вантажу були необхідні людям речі: памперси для дітей і для лежачих дорослих, гігієнічні набори для багатодітних сімей та людей з інвалідністю, продукти харчування для соціально незахищених категорій родин.

Також була зібрана велика кількість адресних посилок зі специфічними ліками, регулярний прийом яких є життєвонеобхідним для людей з певними захворюваннями. Крім того, у складі цього гумвантажу було 1000 кв.м спеціальної захисної тканини для тимчасового ремонту вікон, які зазнали пошкоджень після обстрілів.

«Окупанти роблять все, щоб заблокувати місто від всього цивілізованого світу», — зазначив Орлов.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/vijna/zaharbnyky-ne-propustyly-v-enerhodar-orhanizovanyy-ukrainskoiu-vladoiu-humanitarnyy-vantazh.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top