Мешканець Запоріжжя жорстоко вбив рідного батька: подробиці

Поліціянти Запоріжжя розслідують цинічне вбивство — чолов’яга зарізав батька та закопав тіло на території домоволодіння.

За інформацією ГУНП в Запорізькій області, 15 листопада на спецлінію «102» надійшло повідомлення від пенсіонера про те, що його товариш тривалий час не виходить на зв’язок. За фактом зникнення літнього запоріжанина слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу з додатковою відміткою «зникнення безвісти», та розпочали слідчо-розшукові заходи.

21 листопада оперативники та слідчі поліції міста провели санкціонований обшук за адресою зниклого у Дніпровському районі. У результаті, на території заднього двору правоохоронці виявили закопане тіло 74-річного чоловіка з ознаками ножових поранень.

вбив та закопав рідного батька – поліцейські запоріжжя розслідують цинічне вбивство

Правоохоронці з’ясували, що пенсіонер проживав разом із 46-річним сином. Наприкінці жовтня між чоловіками раптово виник конфлікт, під час якого син завдав батьку декілька ударів ножем у серце. Тілесні ушкодження призвели до його смерті на місці події. Аби приховати злочин, зловмисник закопав тіло позаду їх житлового будинку.

вбив та закопав рідного батька – поліцейські запоріжжя розслідують цинічне вбивство

Фігуранта затримано на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні вбивства. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. У разі визнання вини судом, підозрюваному загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Источник: https://forpost.media/novosti/meshkanets-zaporizhzhia-zhorstoko-vbyv-ridnoho-batka-podrobytsi.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top