Чоловік намагався дати хабар за водіння на підпитку та отримав дві статті

Вчора, у Вознесенівському районі Запоріжжя до патрульних звернувся небайдужий громадянин та сказав, що помітив, як водій автомобіля Geely, ймовірно, в стані алкогольного сп’яніння сів за кермо та намагається їхати.

За вказаною адресою інспектори помітили, як схожа за описом автівка почала рухатись. Її зупинили. За кермом перебував 47-річний чоловік, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Він пройшов огляд та отримав позитивний результат 2,0 проміле.

Патрульні повідомили громадянину, що на нього будуть складені адміністративні адмінматеріали, на що керманич почав пропонувати поліцейським хабар, аби уникнути відповідальності. Поліцейські попередили водія, що за це передбачена кримінальна відповідальність, однак чоловік наполягав на своєму.

На водія інспектори склали два адмінматеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) та ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження в праві керування транспортними засобами) КУпАП.

За пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі чоловіку загрожує кримінальна відповідальність за ст. 369 ККУ. — штраф від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк, із спеціальною конфіскацією.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/vijna/cholovik-namahavsia-daty-khabar-za-vodinnia-na-pidpytku-ta-otrymav-dvi-statti.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top