МКІП погодило Дорожню карту відновлення телевізійного та радіомовлення на території Запорізької області

Міністр культури та інформаційної політику Олександр Ткаченко в рамках робочої поїздки відвідав Запорізьку область. В обласному центрі він зустрівся з представниками місцевої влади та керівництвом області, щоб обговорити відновлення телевізійного та радіомовлення на території регіону і унеможливлення російського телевізійного та радіомовлення.

Про це повідомляється на сторінці Міністерства культури та інформаційної політики України.

«Маємо для цього інструменти. Одним з можливих варіантів є відновлення аналогового ефірного телевізійного мовлення НСТУ. Для розв’язання цього питання МКІП разом з Держкомтелерадіо та НСТУ напрацьовує можливі шляхи посилення інформаційної безпеки на прифронтових та прикордонних територіях», – повідомив Міністр.

Міністерство культури та інформаційної політики вже погодило Дорожню карту відновлення телевізійного та радіомовлення на території Запорізької області, надіслану Запорізькою ОВА. Головна задача — унеможливити російське ефірне телевізійне та радіомовлення.

Наразі мешканцям Запорізької області на тимчасово окупованих територіях доступний для перегляду на платформі YouTube марафон «Єдині новини» та FREEДОМ.

Зауважимо, на тимчасово окупованих територіях росіяни першочергово пошкоджують український зв’язок та інтернет, щоб громадяни опинилися в ізоляції та чули лише нав’язливу пропаганду.

Нагадаємо, петиція на сайті Кабінету міністрів із закликом ініціювати звільнення міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка набрала необхідні для розгляду 25 тисяч підписів.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/mkip-pohodylo-dorozhniu-kartu-vidnovlennia-televiziynoho-ta-radiomovlennia-na-terytorii-zaporizkoi-oblasti.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top