100 тисяч, 50 та 30: яку зарплату отримують військові на різних посадах в Україні

Українські військовослужбовці мають можливість отримувати державні виплати у розмірі до 100 тис. гривень.

Серед них зокрема зазначені військовослужбовці ракетних військ, артилерії та протиповітряної оборони, які здійснюють вогневе ураження противника, навіть без перебування в зоні бойових дій. Також до цієї категорії входять військові, які проводять розмінування у зонах бойових дій, як повідомляє Міністерство оборони України, передає «Акцент»

Бійці, які знаходяться на передній лінії фронту та отримали поранення, також мають право на отримання виплат у розмірі 100 тис. гривень. Це стосується військовослужбовців, які отримали ушкодження (контузію, травму, каліцтво) під час захисту Батьківщини та перебувають на стаціонарному лікуванні, а також членів сімей полонених та безвісно зниклих.

Додатково передбачено виплати у розмірі 50 тис. гривень для військових зі складу командування та штабів, які управляють частинами та підрозділами, розташованими в регіонах поза зонами бойових дій.

Також встановлені виплати для інших груп військовослужбовців: інструктори навчальних центрів можуть отримувати від 15 тис. гривень до 30 тис. гривень, строковики – 6 тис. гривень, а курсанти – 2,3 тис. гривень. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Окупанти здійснили 6 штурмів на Запоріжжі: де вчора були зіткнення (КАРТА)На Запоріжжі у полон потрапив зрадник, який був кулеметником у окупантів (ФОТО) Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/100-tisyach-50-ta-30-yaku-zarplatu-otrimuyut-vijskovi-na-riznih-posadah-v-ukrayini/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top