Поблизу Гуляйполя загинув мешканець села Біленьке – що відомо про захисника

Поблизу Гуляйполя загинув мешканець села Біленьке – що відомо про захисника

Запорізька область втратила ще одного свого мешканця у війні

У бою проти російських загарбників поблизу Гуляйполя загинув військовослужбовець із села Біленьке Запорізької області Кирило Костюченко. Про це повідомили на сторінці Біленьківської громади у фейсбуці.

Читайте також: Стримував ворога на найгарячішому напрямку — на фронті загинув працівник запорізького підприємства (фото)

Кирило народився і виріс в селі Біленьке у Запорізькій області. У 2013 році закінчив Біленьківську школу. У шкільні роки брав участь у спортивних змаганнях, культурних заходах. Спробував себе у різних професіях, працював за кордоном.

Поблизу Гуляйполя загинув мешканець села Біленьке – що відомо про захисника

Загинув захисник 29 червня поблизу Гуляйполя в ході виконання бойового завдання, внаслідок підриву автомобіля на протитанковій міні окупантів. Йому назавжди 28 років…

Прощання із загиблим відбулося 3 липня у селі Біленьке.

Також ми писали, що на війні загинув штурмовик із Запорізького району 35-річний Сергій Лозенко. Чоловік родом з села Петропіль, що у Широківській громаді. Після початку повномасштабного вторгнення Сергій прагнув піти до війська, захищати рідних. Не з першого разу йому вдалося, але в березні 2024 року він все-таки потрапив до армії.

Раніше ми повідомляли, що на Харківщині загинув мешканець Кушугумської громади Валерій Соколов. Минулої осені мешканець селища Малокатеринівка добровільно став на захист країни.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top