Змушувала платити податки росії — Запорізьку експосадовицю засудили до 15 років в’язниці

Змушувала платити податки росії - Запорізьку експосадовицю засудили до 15 років в'язниці

Їй погрожує також конфіскація майна

Колаборантку Антоніну Тимошенко засудили до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це стало відомо з вироку Луцького районного суду.

Читайте також: Допомагають росіянам на окупованих територіях — засудили чотирьох зрадників із Запорізької області

До повномасштабної війни Антоніна Тімошенко понад 20 років працювала в органах місцевого самоврядування Мелітополя. Але після окупації міста пішла на співпрацю з ворогом. Її обрали на посаду головної спеціалістки відділу споживчого ринку, товарів та послуг в «міській адміністрації».

На посаді Антоніна передавала окупантам інформацію про підприємства та підприємців, проводила перевірки суб’єктів господарювання щодо їхньої реєстрації у податкових органах РФ, залякувала підприємців, які не співпрацювали з окупантами.

У 2022 році чиновниця примушувала місцевих бізнесменів перереєстровувати бізнеси на російське законодавство. За відмову вона погрожувала відбиранням майна та здавати підприємців в комендатуру.

Як кажуть свідки, Тімошенко добровільно пішла на співпрацю, її ніхто не примушував, бо ще до російської окупації вона була проросійськи налаштована.

Раніше ми повідомляли, що у Запорізькій області судитимуть очільника окупаційної поліції за держзраду.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top