Припаркувався і забув, де саме — мешканець Запоріжжя заявив у поліцію про «викрадення автівки»

Припаркувався і забув, де саме - мешканець Запоріжжя заявив у поліцію про "викрадення автівки"

На заявника винесли постанову про неправдивий виклик

Днями у Запоріжжі чоловік повідомив про те, що його автівка зникла. Однак, пізніше виявилось, що водій просто забув,  де саме припаркував своє авто. Про ситуацію розповіли у патрульній поліції Запоріжжя. 

Читайте також: Погрожував і вимагав гроші — поліція затримала «кримінального авторитета» із Запоріжжя

Патрульні отримали виклик від водія про те, що його авто викрали. Подія сталася у Вознесенівському районі. Заявник повідомив, що припаркував свій автомобіль Hyundai Sonata, а вже через годину автомобіля вже не було на місці.

Припаркувався і забув, де саме - мешканець Запоріжжя заявив у поліцію про "викрадення автівки"

Всі екіпажі патрульної поліції отримали інформацію для відпрацювання. Незабаром, правоохоронці виявили зниклу автівку неподалік місця події. Виявилось, чоловік просто забув де припаркував автомобіль й, не розібравшись у ситуації, поспішив викликати поліцію.

Хоча зникла автівка й знайшлася, інспектори все одно винесли постанову на заявника за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Раніше ми повідомляли, що у Запоріжжі затримали двох злочинців, які скоїли напад на жінку. Невідомий чоловік напав на жінку у під’їзді та розпилив їй в очі сльозогінний газ. Інший зловмисник чекав спільника, щоб потім разом втекти.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top