Запорізьких музикантів запрошують взяти участь у конкурсі — в журі будуть Арсен Мірзоян і Дізель

Запорізьких музикантів запрошують взяти участь у конкурсі - в журі будуть Арсен Мірзоян і Дізель

Концерт переможців конкурсу «Незламне Запоріжжя» до Дня молоді проведуть в укритті — приймаються заявки

Стартував відбірковий тур онлайн-конкурсу української пісні «Незламне Запоріжжя». Мета — підтримати крутих запорізьких музичних виконавців і гуртів та розвиток музичної індустрії Запорізької області. Про це повідомили на сторінці у фейсбуці Запорізького обласного центру молоді, який і проводить конкурс.

Читайте також: Концерт воєнного часу – у Запоріжжі відбувся неймовірний виступ Арсена Мірзояна з аукціоном на підтримку ЗСУ (фото)

Відбір є відкритим і безкоштовним. До участі запрошуються вокальні групи та сольні виконавці. Весь процес відбуватиметься дистанційно за допомогою надісланим учасниками аудіо- або відеоматеріалів з виступами.

У конкурсі дві номінації — «Кавер» та «Авторська пісня».

Оцінювання конкурсних виступів учасників здійснює професійне незалежне журі, до складу якого входять представники організаторів туру, фахівці в галузі культури та вокального мистецтва. В якості експертів запрошені відомі співаки й музиканти Арсен Мірзоян і Дизель із гурту «Green Grey».

Конкурс завершиться масштабним концертом у День молоді 12 серпня в «Хабі Незламності» КУ «Центр культурних послуг по вул. Перемоги, 131», що є укриттям.

Запорізьких музикантів запрошують взяти участь у конкурсі - в журі будуть Арсен Мірзоян і Дізель

Читайте також: У Запоріжжі зниклу скульптуру повернули у центр міста – вона трохи змінилась (ексклюзив)

Для участі у відборі конкурсу №Незламне Запоріжжя» необхідно по 31 липня 2024 року заповнити форму реєстрації за посиланням.

Деталі та умови конкурсного відбору — у положенні за посиланням.

Ми писали, що у Запоріжжі на концерті зібрали кошти на підтримку поранених бійців.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top