Налагодив «бізнес» — запорожець продавав наркотики та надавав місце для їх вживання

Налагодив "бізнес" - запорожець продавав наркотики та надавав місце для їх вживання

Влаштував наркопритон та продавав заборонене — запорізькі поліцейські затримали раніше судимого чоловіка

55-річний запоріжець пропонував «клієнтам» такі наркотики, як канабіс та метамфетамін, а також надавав приміщення для їх вживання. Цю злочинну діяльність «прикрили» поліцейські. Як це сталось повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області.

Читайте також: Нелегал з росії заснував у Запоріжжі ферму з вирощування галюциногенних грибів

Працівники Василівського районного управління поліції отримали інформацію про те, що житель Запоріжжя може бути причетний до збуту особливо небезпечних наркотиків та організації наркопритону.

Під час проведення низки слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили, що 55-річний раніше судимий чоловік дійсно розповсюджує на території міста наркотики та надає власне житло наркозалежним для їх вживання.

Налагодив "бізнес" - запорожець продавав наркотики та надавав місце для їх вживання

16 липня у домоволодінні підозрюваного провели санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили близько 100 грамів шишок канабісу елітних сортів, понад 15 грамів сипучої речовини (попередньо – метамфетамін), пристрій для куріння та гроші, ймовірно, здобуті злочинним шляхом.

За результатами експертних досліджень слідчі під процесуальним керівництвом Василівської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину — організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів та незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Читайте також: Житель села у Запорізькій області налагодив вдома виробництво наркотиків та зберігав зброю – як на нього вийшла поліція

Чоловіку повідомили про підозру. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Ми писали, що у Запоріжжі двоє чоловіків підпалювали приватні квартири за гроші — подробиці.

Налагодив "бізнес" - запорожець продавав наркотики та надавав місце для їх вживання Налагодив "бізнес" - запорожець продавав наркотики та надавав місце для їх вживання Налагодив "бізнес" - запорожець продавав наркотики та надавав місце для їх вживання Налагодив "бізнес" - запорожець продавав наркотики та надавав місце для їх вживання Налагодив "бізнес" - запорожець продавав наркотики та надавав місце для їх вживання

Джерело

Share this post

нет
scroll to top