У Запоріжжі під час пожежі багатоповерхівки евакуювали дітей та винесли чоловіка

У Запоріжжі під час пожежі багатоповерхівки евакуювали дітей та винесли чоловіка

У Запоріжжі евакуювали людей з дев’ятиповерхівки — горіла квартира

В одній із запорізьких дев’ятиповерхівок 18 липня сталась пожежа — загорілась квартира на третьому поверсі. Рятувальники отримали виклик о 15.35. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС України у Запорізькій області.

Читайте також: У Запоріжжі сталася пожежа в модульному містечку для переселенців (фото)

Коли надзвичайники приїхали на виклик, то горіла квартира та домашні речі на загальній площі 50 квадратних метрів. Рятувальники працювали у двох напрямках — евакуювали жителів багатоповерхівки та гасили полум’я.

Надзвичайники винесли на свіже повітря чоловіка з першого поверху — він не міг самостійно пересуватися. З шостого та сьомого поверхів евакуювали двох дітей. Після огляду лікарями дітлахів відпустили. Життю та здоров’ю малечій нічого не загрожує.

Було багато диму, рятувальники працювали в апаратах на стисненому повітрі. Також вони встановили спеціальний пристрій для проведення димовидалення з під’їзду будинку.

Пожежу гасили 27 рятувальників.

Читайте також: Під час пожежі на Хортиці надзвичайники врятували дику козулю (фото)

Ймовірною причиною пожежі у ДСНС назвали коротке замикання електромережі. За фактом події відповідні органи проводять розслідування.

Ми писали, що У Запоріжжі двоє чоловіків підпалювали приватні квартири за гроші — подробиці.

У Запоріжжі під час пожежі багатоповерхівки евакуювали дітей та винесли чоловіка У Запоріжжі під час пожежі багатоповерхівки евакуювали дітей та винесли чоловіка У Запоріжжі під час пожежі багатоповерхівки евакуювали дітей та винесли чоловіка У Запоріжжі під час пожежі багатоповерхівки евакуювали дітей та винесли чоловіка У Запоріжжі під час пожежі багатоповерхівки евакуювали дітей та винесли чоловіка У Запоріжжі під час пожежі багатоповерхівки евакуювали дітей та винесли чоловіка

Джерело

Share this post

нет
scroll to top