Стаття за коментар – мешканця Енергодара судитимуть за «виправдання тероризму»

Стаття за коментар – мешканця Енергодара судитимуть за «виправдання тероризму»

Чоловікові загрожує великий штраф

У тимчасово окупованому Енергодарі Запорізької області окупанти відкрили кримінальне провадження щодо 20-річного місцевого мешканця за коментар у соціальних мережах. Його судитимуть нібито за «виправдання тероризму». Про це розповідає сайті «РІА-Мелітополь» з посиланням не окупаційні пабліки.

Читайте також: Журналістка з Запоріжжя досі вважається безвісти зниклою – чи відомо щось про її долю

Так, відомо, що рік тому він залишив коментар під публікацією про «скоєний теракт» щодо голови адміністрації одного з поселень.

«Установлено, что 3 апреля 2023 г. молодой человек, находясь на территории Каменско-Днепровского района, под постом о совершенном теракте в отношении главы администрации одного из поселений разместил комментарий, содержащий положительную оценку действий врага, то есть оправдывающий терроризм», — заявляють прихильники рф.

Південний окружний військовий суд рф призначив енергодарівцю штраф у вигляді 350 тисяч рублів, а також йому заборонено адмініструвати сайти та месенджери строком на 2 роки.

Також раніше ми писали, що на тимчасово окупованих територіях Запорізької області ворог погрожує виганяти через блокпост у Василівці тих, хто не буде отримувати паспорт рф.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top