На фронті загинув молодий командир взводу з Бердянського району (фото)

На фронті загинув молодий командир взводу з Бердянського району (фото)

На фронті загинув 29-річний захисник з Бердянського району Михайло Скобов

На фронті загинув Скобов Михайло Олександрович, 1995 року народження, мешканець села Полоузівка Бердянського району. Трагічну звістку повідомили на сторінці Андріївської сільської військової адміністрації у фейсбуці.   

Читайте також: На фронті загинув батько відомої баскетболістки із Запорізької області (фото)

Михайло з позивним «Лаккі» служив у 43-й окремій механізованій бригаді Оперативного командування «Схід». Він був командиром інженерно-саперного взводу механізованого батальйону.

«Михайло віддав своє життя, захищаючи нашу Батьківщину, і став справжнім героєм для всіх нас. Його мужність, відвага та відданість залишаться в пам’яті кожного, хто знав його особисто чи чув про його подвиги», — йдеться у повідомленні на сторінці сільської адміністрації.

Раніше ми повідомляли, що під час масованої ракетної атаки на Україну 8 липня загинув мешканець Бердянська. Чоловік знаходився в столиці та потрапив в один з епіцентрів ракетних ударів ворога. На жаль, лікарі не могли врятувати Олега Уфімцева.

Також ми розповідали, що на фронті загинув працівник АТ «Запорізький Завод Феросплавів», машиніст крана Владислав Кузьмін. Владислав Кузьмін працював на феросплавному заводі з 2010 року. На захист України став 7 червня 2023 року. Останні дні життя Владислава пройшли на Бахмутському напрямку, який є одним з найгарячіших, зважаючи на щодобову кількість бойових зіткнень.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top