Шведська сім’я втікачів — на польському кордоні затримали запоріжця з двома дружинами

Шведська сім'я втікачів - на польському кордоні затримали запоріжця з двома дружинами

Окрім родини запорожця, затримали ще два «подружжя»

У прикордонному пропускному пункті «Краківець» вдалося затримати мешканця Запоріжжя, який намагався виїхати до Польщі разом з колишньою та нинішньою дружинами. Про ситуацію повідомили у Держприкордонслужбі.

Читайте також: Мешканці Запорізької області намагалися втекти до Молдови зерновозом (відео)

Прикордонникам Львівського загону вдалося викрити три випадки укладанням шлюбів без намірів створення сім’ї. Такі шлюби намагалися використати як прикриття для виїзду з країни. 

Перша «шведська родина» із Запоріжжя прямувала до Польщі. 37-річний чоловік їхав одразу з колишньою дружиною, з якою розлучився місяць тому, та з новою. Вони прямували нібито на лікування нової дружини, яка мала інвалідність 1 групи.

Шведська сім'я втікачів - на польському кордоні затримали запоріжця з двома дружинами

Окрім запорізької родини, затримали ще 23-річних львів’ян, які одружилися за 1,500 доларів США. Дівчина мала інвалідність 2 групи. Також затримали 46-річного мешканця Черкас, який одружився з 54-річною жінкою, особою з інвалідністю 1 групи. Так він отримав статус особи, яка здійснює супровід людини з інвалідністю. Такий шлюб коштував йому 2 000 тисячі доларів США.

Шведська сім'я втікачів - на польському кордоні затримали запоріжця з двома дружинами

За всіма трьома випадками працівники Держприкордонслужби передали інформацію до поліції, де вже відкрили кримінальні провадження за статтею 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Раніше ми розповідали, що мешканець Запоріжжя намагався втекти до Угорщини через пшеничне поле.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top