Хлопчик із Запорізької області увійшов до лонгліста націвідбору на Дитяче Євробачення — подробиці

Хлопчик із Запорізької області увійшов до лонгліста націвідбору на Дитяче Євробачення - подробиці

Дитяче Євробачення 2024 оголосило лонглист учасників — юний співак із Запорізького району ввійшов у число 15 кращих

12-річний Всеволод Скрима із Запорізької області став одним із 15 виконавців, які потрапили до лонгліста національного відбору на Дитячий пісенний конкурс «Євробачення 2024». Їх обрали серед 309 заявок, поданих цього року. Про це повідомили на Суспільному, що є офіційним медіапартнером Євробачення. 

Читайте також: Концерт воєнного часу – у Запоріжжі відбувся неймовірний виступ Арсена Мірзояна з аукціоном на підтримку ЗСУ (фото)

«Вітаємо, Синочку», — привітала Вадима на своїй сторінці у фейсбуці його мама Валерія.

Хлопчик із Запорізької області увійшов до лонгліста націвідбору на Дитяче Євробачення - подробиці

Хлопчик живе в селищі міського типу Балабине Запорізького району, де вчиться в 11-й гімназії, а у Запоріжжі займається у Театрі моди, таланту та успіху «Inspiration» Міського палацу дитячої та юнацької творчості. Про це zprz.city повідомила керівниця цього театру Ірина Борщ.

«Всеволод — вихованець Театру моди, таланту та успіху «Inspiration», сім років займається акторською майстерністю, вперше вийшов на сцену, як соліст, з піснею «Рідна мати моя». Рік тому почав займатися вокалом у студії Art-Style ЦКП «Орбіта».

Самородок, дуже талановитий хлопець. Ми працюємо онлайн, на його рахунку дуже багато конкурсів, де він займає перші місця.

Перше Гран-прі Всеволод отримав у п’ять років», — розповіла Ірина Борщ.

Хлопчик із Запорізької області увійшов до лонгліста націвідбору на Дитяче Євробачення - подробиці

За правилами конкурсу, учасники мають взяти участь у літній «зірковій школі», де організовано їхнє прослуховування та навчання.

За результатами участі у школі та консультацій з експертною радою нацвідбору, в яку входять TAYANNA, Michelle Andrade та Євген Хмара, оберуть шість фіналістів.

Читайте також: Автор знаменитих мультфільмів «Як козаки…» родом із Запоріжжя — цікаві факти

Фінал нацвідбору пройде у вересні у форматі телевізійного концерту.

Дитяче Євробачення відбудеться у листопаді в Іспанії, в Мадриді.

Ми писали, що юний співак Влад Пелих з тимчасово окупованого міста Пологи Запорізької області став фіналістом європейського сезону шоу «Голос країни».

Джерело

Share this post

нет
scroll to top