Хочуть вступити до ЗСУ — суд звільнив ще чотирьох в’язнів із Запоріжжя

Хочуть вступити до ЗСУ - суд звільнив ще чотирьох в'язнів із Запоріжжя

Серед звільнених — колишній військовослужбовець

Запорізький районний суд погодив амністію ще для чотирьох в’язнів, які виявили бажання долучитися до Збройних сил України. Про це стало відомо з реєстру судових рішень.

Читайте також: Хотів стати «вагнерівцем» — у Запоріжжі засудили колишнього міліціонера

В’язні відбували покарання у Біленьківській виправній колонії. Вони виявили бажання долучитися до лав ЗСУ та служити за контрактом. Суд задовольнив клопотання ув’язнених про дострокове звільнення.

Після набрання чинності рішення, засуджених передадуть Національній гвардії, яка супроводить їх до ТЦК та СП для укладання контракту. Служити колишні в’язні будуть у спеціальних підрозділах.

Правопорушення, які вчинили засуджені, дуже різні — повторна крадіжка, розбій з проникненням у житло, крадіжка в умовах воєнного стану. Один із в’язнів — колишній військовий, якого засудили за заволодіння транспортним засобом з використанням насильства.

За всіма майбутніми бійцями буде стежити командир військової частини. Для них також існує обмеження у забороні перебувати поза межами місця дислокації та виїжджати в особистих справах без дозволу командира. Якщо засуджений вчинить правопорушення — суд призначить покарання за сукупністю вироків і той повернеться до в’язниці.

Раніше ми також писали, що на Запоріжжі судитимуть росіянина, який розстріляв військовополоненого.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top