Стали поліцаями в окупантів та знущались над місцевими жителями — СБУ зібрала докази на сімох зрадників у Запорізькій області

Стали поліцаями в окупантів та знущались над місцевими жителями - СБУ зібрала докази на сімох зрадників у Запорізькій області

СБУ повідомила про підозру ще семи колаборантам, які перейшли до окупаційного «мвс рф» у Запорізькій області

Служба безпеки України системно викриває прихильників рашизму, які співпрацюють з окупантами у тимчасово захоплених регіонах нашої держави.

Читайте також: Ходили у супроводі озброєних окупантів та примушували земляків голосувати — СБУ викрила чотирьох організаторів псевдореферендуму в Запорізькій області

У результаті комплексних заходів встановили особи ще семи колаборантів, які вступили до створеного агресором «головного управління мвс рф в Запорізькій області». Про це повідомили у СБУ.

За даними слідства, фігуранти добровільно приєдналися до псевдоустанови  на початку окупації районів Запорізької області.

Тоді їх призначили на різні «посади» у складі Мелітопольського, Бердянського та Василівського «відділів» карального органу країни-агресора.

Встановлено, що підбір «кадрів» до незаконного формування здійснювали кадрові співробітники фсб.

Після проходження «співбесід» колаборантам видали «посвідчення», вогнепальну зброю з боєприпасами та формений одяг російського зразка.

Перебуваючи у лавах окупаційної «філії мвс рф», фігуранти беруть участь у масових репресіях проти місцевих жителів.

Для цього зловмисники фабрикують «справи» проти українських патріотів. А потім викрадають їх з власних помешкань або прямо посеред вулиці та ув’язнюють до російських катівень.

Під час таких «нальотів» колаборанти грабують оселі потерпілих під виглядом «обшуків».

Таким чином ворожі поплічники допомагають загарбникам поширювати кремлівський режим на тимчасово захоплених територіях України.

На підставі задокументованих фактів слідчі Служби безпеки заочно повідомили фігурантам про підозру за колабораційну діяльність.

Читайте також: Викривали проукраїнських мешканців тимчасово окупованої частини Запорізької області через соцмережі — подробиці

Комплексні заходи проводили співробітники СБУ в Запорізькій області за процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури.

Ми писали, що агенти фсб готували серію терактів в Україні та Євросоюзі — серед них і мешканці Запоріжжя.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top