Потрапили в полон під час першого ж бою – на Запоріжжі ЗСУ вчергове поповнили обмінний фонд (відео)

Потрапили в полон під час першого ж бою – на Запоріжжі ЗСУ вчергове поповнили обмінний фонд (відео)

Наші військові взяли в полон чергових окупантів

На Запорізькому напрямку взяли в полон двох окупантів. Більше про це розповіли журналісти «5 редакції».  

Читайте також: Після коледжу — на фронт: історія окупанта, якого взяли в полон на Запоріжжі (відео)

Росіянин Коля із Краснодарського краю був у тюрмі через підставу. Каже, що друг займається наркотиками і підставляє людей, таким чином і сталося з окупантом. Міноборони росії закидують традиційні обіцянки амністії та грошей, але додалася ще й казка про кінець війни. Каже, що вже говорять про мирні переговори.

Окупант дуже хотів вийти з тюрми, тому і погодився піти на «сво» за контрактом. Каже, що всіх, хто погодився посадили у два КАМАЗи і вони виїхали на територію України.

Окупант став стрілком-санітаром, був два місяці на полігоні. Після першого виходу одразу потрапив в полон. Каже, що повинен був дійти на свою позицію, але так цього і не зробив. Потрапив під обстріл наших захисників, три дні ховався від ЗСУ, але все-таки потрапив до полону. Росіянин не розуміє, чого почалась війна і хто в цьому винен.

Ще один полонений Ігор з Ростова-на-Дону, якому 42 роки, говорить, що пішов вбивати українців через гроші, бо має п’ятьох дітей. Каже, що пішов по контракту, але обіцяних грошей так і не побачив.

Зізнається, що його та інших окупантів відправили на смерть. У полон потрапив росіянин під час першого ж бою. Зараз чоловік чекає на обмін.

         

Раніше ми розповідали, що українські захисники на Запоріжжі взяли в полон двох окупантів.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top