У Запоріжжі зіткнулися чотири автівки — громадський транспорт затримується через ДТП (відео)

У Запоріжжі зіткнулися чотири автівки - громадський транспорт затримується через ДТП (відео)

Серйозна ДТП сталася в Шевченківському районі

Аварія сталася на вулиці Чарівній в Шевченківському районі. Тут зіткнулися чотири автівки. Деталі поки невідомі, але, судячи з відео, що зняли очевидці на місці події, машини добряче «пом’ялися». На місці вже працюють правоохоронці, проте офіційна інформація буде пізніше. 

Читайте також:  На в’їзді до Запоріжжя сталася серйозна аварія — відомо про двох загиблих та постраждалих (фото)

Також у телеграм-каналі громадського транспорту Запоріжжя повідомляється, що через аварію рух громадського транспорту ускладнений.

Зокрема, можливі затримки на:

— автобусних маршрутах №№ 72, 94,

— маршрутних таксі №№ 9, 23, 42, 53, 74, 89,

— на приміських маршрутах №№ 7, 75, 117, 128, А, Г, М, У.

Раніше ми писали про ДТП, яка сталася на Набережній магістралі в Запоріжжі. Винуватець ДТП, — водій транспортного засобу Mitsubishi Lancer. Він занадто розігнався та не дотримався безпечної дистанції до наступного автомобіля. Через це відбулося зіткнення з автомобілем Volkswagen Touareg.

Також ми розповідали, що прокурор Дніпровської окружної прокуратури Запоріжжя Андрій Дєєв отримав покарання за водіння у стані алкогольного сп’яніння. Патрульні зупинили автівку, а під час спілкування правоохоронці помітили, що водій п’яний, проте пройти тест на рівень алкоголю на місці він відмовився.

Лікарі у медзакладі підтвердили, що Дєєв перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Спочатку прокурор заперечував, що вживав алкоголь, проте пізніше зізнався, що випив дві банки пива.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top