Важные новости
«Запорожгаз» — плевать на всех и армейские методы.Дрон вибухнув під дверима: на Київщині поранено російського опозиціонера ПономарьоваСтало відомо, чи будуть прикордонники перевіряти оновлення даних для ТЦК…Прикордонники затримали мешканця Запорізької області, який намагався незаконно перетнути кордон…Заплатив провіднику 8,5 тис євро: мешканець Запорізької області намагався незаконно…В Україні не приймають законопроєкт по забороні російської церкви: причиниВ громаді під Запоріжжям через ворожий обстріл стався витік газуУкраїна отримає $3,9 млрд від США: на що дають гроші?У Запоріжжі власник зруйнованого обстрілами будинку отримає більше 1,5 мільйони…«Зомбували» українських дітей: групі колаборантів з тимчасово окупованого Мелітополя повідомили…Щомісячний прибуток – 40 млн грн: мешканець Запоріжжя організував масштабний…

Під час артилерійського обстрілу ворога в Запорізькому районі поранена людина

Під час артилерійського обстрілу ворога в Запорізькому районі поранена людина

Поранення, пожежа та руйнування — наслідки ворожих атак Запорізької області за добу

Впродовж доби російські військові 408 разів обстріляли 10 населених пунктів Запорізької області. Про це повідомили у телеграм-каналі Запорізької обласної військової ради.

Читайте також: Жодного вцілілого будинку — мешканці Оріхова щоденно живуть під обстрілами понад два роки (фото, відео)

У тому числі два авіаудари прийшлися по селу Лобкове Василівського району.

225 дронами ворог атакував  Гуляйполе, Малу Токмачку, Левадне, Роботине, Малинівку та Новоандріївку.

П’ять разів обстріляв з РСЗВ Малу Токмачку, Малинівку та Роботине.

176 разів ворог обстріляв з артилерії Біленьке, Гуляйполе, Залізничне, Преображенку, Новоандріївку,  Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Левадне.

Одну людину поранено внаслідок російських атак по Запорізькому району. У ЗОВА роз’яснили ЗМІ, що під час артилерійського обстрілу села Біленьке поранили цивільну людину 1988 року народження, яку госпіталізовано.

До поліції надійшло сім повідомлень про руйнування житла та об’єктів інфраструктури.

Внаслідок ворожих обстрілів 31 липня сталась пожежа у селі Залізничному Пологівського району. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС України у Запорізькій області.

Читайте також: «Дистанційна війна» — воїни ЗСУ відверто розповіли, що відбувається поблизу села Роботине 

У Залізничному горів житловий будинок. Рятувальники загасили пожежу на площі 60 квадратних метрів.

Ми писали, що 29 липня ворог атакував Запоріжжя — поцілив ракетою по одному інфраструктурному об’єкту. Всього у той день було 440 обстрілів населених пунктів Запорізької області.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top