Перерозподілили з інших областей — ще 147 мільйонів виділили на розбудову фортифікацій у Запорізькій області

Перерозподілили з інших областей - ще 147 мільйонів виділили на розбудову фортифікацій у Запорізькій області

Кошти спочатку призначались Івано-Франківській, Черкаській та Миколаївській областям

Уряд виділив ще 147 мільйонів гривень на будівництво фортифікаційних споруд у Запорізькій області. Про це повідомляє представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у своєму телеграм-каналі.

Читайте також: «Дерев’яні стовпчики» — окупанти розганяють фейки про неякісні фортифікації на Запоріжжі

Раніше ці кошти призначалися іншим областям, проте після перерозподілу, було прийнято рішення відправити їх на оборону Запорізької області.

«Кошти, виділені рішеннями Уряду з резервного фонду державного бюджету Міноборони, Івано-Франківській, Черкаській та Миколаївській обласним військовим адміністраціям в обсязі 146 млн 930,859 тис. грн для спрямування їх Запорізькій обласній військовій адміністрації», — зазначається у повідомленні Тараса Мельничука.

Ці гроші підуть на будівництво військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, фортифікаційного обладнання оборонних рубежів, улаштування системи невибухових загороджень тощо.

Раніше ми повідомляли, що «Сталевий фронт» побудував 200 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі. Окрім залучення фахівців компанії, Метінвест надає матеріали та спецтехніку для зведення ліній оборони, щоб перешкодити просуванню ворога.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top