Зрадив і підтримує росіян на окупованих територіях Запорізької області – СБУ викрила заступника Балицького

Зрадив і підтримує росіян на окупованих територіях Запорізької області – СБУ викрила заступника Балицького

Силовики повідомили про підозру черговому зраднику

СБУ повідомила про підозру заступнику Балицького, який допомагає країні-агресору підтримувати окупаційний режим на Запоріжжі. Про це повідомили у СБУ.

Читайте також: Стали поліцаями в окупантів та знущались над місцевими жителями — СБУ зібрала докази на сімох зрадників у Запорізькій області

У результаті слідчо-оперативних дій,  за співпрацю з рф, повідомлено про підозру ще одному колаборанту. За даними слідства зрадником виявився мешканець Оріхова.

До 2014 року він тривалий час очолював Оріхівську районну раду та декілька разів обирався депутатом Оріхівської районної ради. Після анексії АР Крим, будучи проросійськи налаштованим, він переїхав на півострів, де намагався зробити кар’єру.

З початком широкомасштабного вторгнення він переїхав до Мелітополя, де погодився на пропозицію Балицького та зайняв посаду заступника голови з питань внутрішньої політики так званої «Военно-гражданской администрации Запорожской области».

Нагадаємо, що Балицький також отримав підозру від наших силовиків через свою діяльність на окупованих територіях Запорізької області.

На своїй «посаді» він виконує усі вказівки окупаційної влади заради  підвищення іміджу держави – агресора. Для цього зрадник бере участь у численних заходах під егідою рф з метою підтримки «сво» та пропаганди «русского міра».

У вересні 2023 року, після проведення на тимчасово окупованих територіях Запорізької області виборів до Законодавчого зібрання Запорізької області, його обрали на посаду голови так званого «Законодательного собрания Запорожской области».

На підставі зібраних доказів слідчі СБУ повідомили фігуранту про підозру у колабораційній діяльність.

Також ми писали, що СБУ встановила особи ще 32 колаборантів із Запорізької області. Зрадники виконують каральні завдання агресорів з придушення опору та залякування мешканців тимчасово окупованої території регіону.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top