На Запорізькому напрямку прикордонники знищили військові автівки окупантів – відео

На Запорізькому напрямку прикордонники знищили військові автівки окупантів – відео

Наші прикордонники знищили російську техніку

На Запорізькому напрямку під час бойової роботи воїни-прикордонники виявили та знищили два автомобілі російських загарбників. Про це повідомили на сайті  Держприкордонслужби.

Читайте також: В районі Роботиного ЗСУ взяли в полон чотирьох окупантів – подробиці

6 серпня Держприкордонслужба опублікувала відео з роботою операторів дронів на Запорізькому напрямку. За допомогою безпілотників прикордонники вразили приховане укриття, а також дві автівки, які використовувались загарбниками.

Зазначається, що російський горе-водій після влучання щодуху дременув до прихованого укриття неподалік. Чим і вказав нашим прикордонникам точні координати для ураження.

«Пильнуємо 24/7, аби якнайшвидше звільнити рідну землю від інтервентів», — йдеться в повідомленні.

                

Раніше ми писали, що українські військові знищили російський комплекс С-300 в Бердянську. За допомогою безпілотників наші воїни вистежили і вразили ППО окупантів між мікрорайонами “Макортами” та “8 березня” на заході міста.     

Також ми повідомляли, що на Запоріжжі МіГ-29 знищив командний пункт росіян . На відео зафіксовано момент точного авіаудару українських МіГ-29 по командному пункту російських окупантів у Василівці. Це тимчасово окуповане місто знаходиться на Запорізькому напрямку фронту.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top