Некультурна Культурологиня представить у ТІЦ виставку «Маленьке тіло»

Принципи, страхи, рефлектика, система цінностей відображені у тілі, в його мові, його пластичності, міцності, витривалості, але й крихкості та врешті смертності… Про це нова виставка в просторі Туристичного інформаційного центру, що відкривається завтра, 16 серпня.

Eye sea gallery за запрошенням Льони Радченко Некультурна Культурологиня представлять Запоріжжю проєкт «Маленьке тіло», – повідомляє

Запоріжжя / Запоріжжя сіті

Кураторка виставки Ksenia Fokina буде особисто на відкритті та детальніше розповість про роботу над виставкою.
Відкриття 16 серпня о 17.30.
Проєкт спостерігає за крихкістю і вразливістю питання самосприйняття власного тіла, за пошуком балансу між ідентифікацією власного тіла як незначущого та тимчасового “прихистку душі” та прагненню звести власне тіло в культ, увіковічити його зображення.
Сприйняття тіла неминуче залишається чуттєвим, попри спробу виходу з ідеалістичного пласта в матеріалістичний. Тіло залишається носієм сенсів і дзеркалом, що відображає всю людську діяльність, визначає чуттєвий характер людського буття як його онтологічну ознаку.
Проєкт «Маленьке тіло» торкається питань самоідентифікації через власне тіло та через спостереження за іншими тілами, питання явища порівняння як етапу задля відмови від постійного порівняння.
Межу еротичного, припустимого, духовного чи буквального художника визначає лише сам.
Межі сприйняття і толерантності глядач визначає лише сам.
Приходьте у Туристичний інформаційний центр – просп. Соборний, 151, щоб побачити та зрозуміти своє тіло через призму мистецтва.
Вхід вільний.

Сообщение Некультурна Культурологиня представить у ТІЦ виставку «Маленьке тіло» появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top