Житель Запоріжжя збував наркотики на любий смак через телеграм-канал

Правопорушник через власний телеграм-канал збував наркозалежним громадянам заборонені в обігу речовини. Під час обшуку в оселі фігуранта правоохоронці вилучили понад кілограм наркотиків. 

13 серпня о 14:00 до відділу поліції надійшло повідомлення про те, що під час проведення превентивних заходів працівники патрульної поліції виявили у 21-річного громадянина 12 згортків з психотропною речовиною PVP.

Цього ж дня співробітники сектору кримінальної поліції разом зі слідчими територіального підрозділу поліції провели обшук за місцем мешкання правопорушника, де вилучили 280 таких згортків з аналогічною речовиною, а також понад кілограм інших наркотиків та психотропів, загальна вартість яких на «чорному ринку» становить близько 1,5 мільйона гривень.

Попередньо встановлено, що злочинну торгівлю молодик вів через телеграм-канал, який адміністрував самостійно. Всі речові докази протиправної діяльності вилучені та направлені на експертні дослідження.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. За злочинну діяльність ділку загрожує покарання — до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

 

.

.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

 

 

Share this post

нет
scroll to top