ЛНЗ здобув несподівану перемогу над «Рухом» у Прем’єр-лізі

Черкаський ЛНЗ у вольовому стилі переграв львівський «Рух» у третьому турі чемпіонату України.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Україна, Прем’єр-ліга, 3-й тур
ЛНЗ – «Рух» – 3:1
Голи: Тілль, 73, Пасіч, 82, Яшарі, 90+8 (пенальті) – Квасниця, 52

Розпочали обидві команди без розвідки, намагаючись відповідати атакою на атаку суперника. У цьому протистоянні на зустрічних курсах «жовто-чорні» могли оформити швидкий гол. Краснопір відправив м’яч у сітку після передачі Федора, але перебував поза грою.
«Насінники» відповіли не менш гостро. Спершу Пасіч після зміщення з флангу змусив попрацювати Ледвія, а Олійник на добиванні не зміг переграти голкіпера вдруге. На 25-й хвилині воротар ЛНЗ Кучеренко перевів у поперечину постріл Краснопіра. А згодом Путря пробив вище воріт.
Повів «Рух» на старті другої половини. Хрестоматійний гол записав до свого активу вінгер львів’ян Квасниця. Він у контратаці «жовто-чорних» змістився з правого флангу до центру штрафного майданчика та поцілив у правий кут воріт.
ЛНЗ вимушено пішов уперед великими силами, тож небезпеки побільшало біля обох воріт. Ось постріл Яшарі зі штрафного парирував Ледвій, а удар зі стандарту Карабіна зумів відбити Кучеренко. Далі голкіпер львів’ян встиг двічі врятувати «Рух» упродовж однієї атаки – Тілль пробив у воротаря після прострілу, а потім Ледвій ще й потягнув добивання Путрі.
Та гол назрівав. Зрештою, черкащани відігралися на 73-й хвилині. Це новачок ЛНЗ Момо на куті поля обіграв двох суперників і віддав у центр на Яшарі, який залишив м’яч під удар Тіллю. Люксембуржець фактично розстріляв ворота гостей – 1:1!
Забитий м’яч додав «насінникам» наснаги. Підопічні Андреса Карраско продовжили тиснути на львів’ян. Після чергової небанальної передачі Момо постріл Пасіча зумів потягнути Ледвій. Але вже в наступній атаці й він виявився безсилим, коли той же Пасіч із дистанції закрутив м’яч під дальню стійку.
У фінальні хвилини забивати могли обидві команди. Утім, більще пощастило господарям. ЛНЗ упіймав «Рух» у контратаці, тож Дідик змушений був сфолити проти Яшарі – пенальті. Сам постраждалий виконав одинадцятиметровий та встановив остаточний результат.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top