Поспішав до лікарні з травмованим сином – у Запоріжжі патрульні допомогли схвильованому батькові

Поспішав до лікарні з травмованим сином – у Запоріжжі патрульні допомогли схвильованому батькові

У Запоріжжі патрульні допомогли доставити дитину до лікарні

Запорізькі патрульні оперативно супроводили до лікарні машину з травмованим хлопчиком. Про це повідомили у патрульній поліції Запорізької області.

Читайте також: На перехресті в центрі Запоріжжя зіткнулися дві автівки (фото)

Вчора до інспекторів звернувся схвильований водій, який повідомив, що у нього в машині перебуває син. Хлопець потребував невідкладної медичної допомоги. Виявилось, що дитина травмувала спину й батько поспішав до лікарні.

Запорізькі патрульні Влада Ковернік та Ілля Євтушенко, не зволікаючи ні хвилини, увімкнули спеціальні сигнали та швидко здійснили супровід транспортного засобу до медичного закладу.

                  

Раніше ми писали про жахливу ДТП, яка сталася у Запоріжжі. Два легкових автомобілі зіткнулись «лоб у лоб», автівки понівечені. Рятувальники, які прибули за викликом на місце, побачили, що  керманича однієї з автівок затисло конструкціями понівеченого легковика . Тож співробітники ДСНС оперативно визволили чоловіка за допомогою електроінструменту. Постраждалого передали медикам, його відвезли до лікарні.

Також ми розповідали, що в Запоріжжі зіткнулися легковик та мікроавтобус. На місці події рятувальники встановили, що  внаслідок зіткнення двох автомобілів, одного з водіїв затисло конструкціями понівеченої автівки .

Джерело

Share this post

нет
scroll to top