Модернізація за 321 мільйон гривень — у Запоріжжі планують оновити міську лікарню №5

Модернізація за 321 мільйон гривень - у Запоріжжі планують оновити міську лікарню №5

Капітальний ремонт травматологічного відділення планують завершити за 6-8 місяців

У Запорізькій міській лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги (№ 5) готуються провести модернізацію. Заклад хочуть перетворити на сучасний медичний центр з новим обладнанням. Про це повідомили у пресслужбі Запорізької ОДА.

Читайте також: «Золоте» обладнання — у Запоріжжі медзаклади замовили томограф та систему УЗД за завищеною вартістю

Модернізація за 321 мільйон гривень - у Запоріжжі планують оновити міську лікарню №5

Стратегію розвитку медзакладу презентували голова ЗОДА Іван Федоров, секретарка міськради Регіна Харченко та керівниця лікарні Ірина Віцина. Як зазначається, підготовчі роботи з оновлення травматологічного корпусу вже розпочалися. Капітальний ремонт тут ніколи не проводили з дня введення його в експлуатацію. Завершити всі роботи планують протягом 6-8 місяців.

«Наша мета — у максимально стислі терміни зробити неймовірне, але точно можливе. Перетворити занедбану лікарню в медичний заклад європейського рівня», — розповів Іван Федоров.

Запорізька міська лікарня № 5 — один з найпотужніших закладів міста та області, який надає стаціонарну допомогу понад 20 тис. людям на рік. Також щорічно тут проводять приблизно 11 тисяч операцій. Вартість модернізації лікарні складає 321 мільйон гривень.

Модернізація за 321 мільйон гривень - у Запоріжжі планують оновити міську лікарню №5

«Медичний центр буде оснащений новітнім обладнанням та меблями, що дозволить надавати пацієнтам якісні медичні послуги. Також планується провести термомодернізацію та благоустрій прилеглої території, облаштування та модернізацію холів для зручності пацієнтів та відвідувачів лікарні», – зазначила Ірина Віцина.

Раніше ми розповідали, що дві лікарки запорізької міської лікарні №10 вносили в систему Helsi дані про прийоми пацієнтів, які насправді не зверталися до медзакладу.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top