Внаслідок масованого обстрілу ворога у місті Запорізької області сталась масштабна пожежа

Внаслідок масованого обстрілу ворога у місті Запорізької області сталась масштабна пожежа

У Гуляйполі рятувальники загасили пожежі за 59 адресами на 14 вулицях 

У місті Гуляйполі Пологівського району Запорізької області внаслідок масованого ворожого обстрілу сталась масштабна пожежа. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС України у Запорізькій області.

Читайте також: У Гуляйполі внаслідок ворожих обстрілів згорів музей — що відомо про цю історичну будівлю

Рятувальники ДСНС загасили займання за 59 адресами на 14 вулицях Гуляйполя. Так, на загальній площі майже 25 тисяч кв. м горіли житлові будинки, господарчі споруди, п’ять квартир, автомобіль та суха рослинність на площі 2 га.

«Знову про обстріли. Знову про наше Гуляйполе. Світлини говорять самі за себе», — написали на сторінці Гуляйпільської міської територіальної громади та опублікували фото пожежі будинку.

Внаслідок масованого обстрілу ворога у місті Запорізької області сталась масштабна пожежа

Усього за минулу добу внаслідок ворожих обстрілів Запорізької області виникло шість пожеж у Пологівському та Василівському районах. Так, в місті Оріхів Пологівського району рятувальники загасили пожежі двох житлових будинків та дерев’яної огорожі на загальній площі близько 89 кв. м.

А у селі Преображенка Пологівського району співробітники ДСНС ліквідували займання господарчої споруди, гаражу та автомобіля всередині на загальній площі 140 кв. м.

Усього за минулу добу, за повідомленням ЗОВА, військові рф 261 разів обстріляли 11 населених пунктів Запорізької області.

Читайте також: «Горять будинки, трава, пшениця» — як підрозділи ДСНС працюють у прифронтовому Гуляйполі (відео)

Надійшло 43 повідомлення про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали.

Ми писали, що прифронтове Гуляйполе щодня потерпає від ворожих обстрілів – як живуть місцеві мешканці. Попри складну ситуацію, у Гуляйполі все одно залишаються жити люди, переважно літнього віку.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top