Шпиталь заповнений окупантами — ЗСУ завдали удару по російському полігону поблизу Бердянська

Шпиталь заповнений окупантами - ЗСУ завдали удару по російському полігону поблизу Бердянська

З’явилися подробиці щодо вибухів, що пролунали 3 вересня в окупованому Бердянську

У вівторок, 3 вересня, в тимчасово окупованому Бердянську пролунали вибухи. Як повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, ЗСУ завдали удару по російському полігону в селі Новопетрівка поблизу курортного міста.   

Читайте також: Біженці з Курщини незадоволені умовами проживання на окупованих територіях Запорізької області

Він повідомив, що шпиталь у Бердянську переповнений пораненими росіянами, через що декого з окупантів повезли лікуватися у Токмак.

«Серед русні та мраzоти Маріуполя до Бердянська приклеїли ярлик «Город ждунов». Щось мені підказує, що бердянці не проти. Доводять це полігонами. Тому знов, безмежно вдячні всім, хто в окупації забезпечує нашу відплату та наближає деокупацію», — написав Петро Андрющенко.

Раніше ми писали, що партизани провели диверсію на залізниці, яка сполучує Бердянськ з росією. Під ударом українських партизанів опинилися системи зв’язку на залізниці.

Залізниця, яку пошкодили партизани, сполучує Бердянськ із російським ростовом-на-дону та проходить через Маріуполь. Як повідомляють в АТЕШі, у разі знищення Кримського мосту, вона стане найефективнішим джерелом живлення російських військ на півдні Україні.

Експерт Олександр Коваленко розповідав, що нова залізниця буде «підпитувати» два російських угрупування військ «Схід» та «Дніпро». Також існують і групи військ оборони тимчасово окупованого Криму, які забезпечуються переважно шляхом Керченського мосту. Однак, Кримський міст — ненадійна логістична артерія для росіян. Цією залізницею вони й намагаються посилити своє становище на півдні.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top