Друга спроба — на колишнього псевдомера Енергодара здійснили замах

Друга спроба - на колишнього псевдомера Енергодара здійснили замах

Це вже другий замах на колаборанта

На колишнього окупаційного мера Енергодара Андрія Шевчика скоїли замах. Він вижив, передають окупаційні видання з посиланням на голову «росатому» олексія лихачова.

Читайте також: В окупованому Бердянську здійснили замах на заступника мера-колаборанта

Замах скоїли кілька днів тому. Серйозно постраждав не тільки Андрій Шевчик, а і його дружина. Проте детальної інформації про те, коли саме і де було скоєно замах, наразі немає.

Нагадаємо, що на Андрія Шевчика вже скоювали замах у травні 2022 року. Тоді невідомі підірвали вибухівку у під’їзді, в якому мешкав Андрій Шевчик. Поранення отримали сам Шевчик і його охоронці. Вони були госпіталізовані до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості. 

Нагадаємо, що раніше Андрія Шевчика, 48-річного депутата Енергодарської міської ради від партії «Опозиційна платформа – За життя», призначили на посаду так званої «Ради самоорганізації міста». Наразі йому повідомили про підозру у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України). Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора України.

Ми також розповідали, що невідомі у Мелітополі підклали вибухівку в під’їзді будинку, де мешкав місцевий колаборант Микола Вовк. Він отримав поранення та його доставили у лікарню.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top