Довічне позбавлення волі загрожує уродженцю Запорізької області, який воює на боці окупантів

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру жителю Запорізької області за фактом державної зради (ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України).

Як уточнила пресслужба Черкаської обласної прокуратури, у ході слідства встановлено, що 33-річний зрадник навесні 2023 року добровільно вступив до незаконного збройного формування «диверсионно-разведывательная бригада «днепр» мвд рф та отримав позивний Гога.

З травня 2023 року по січень 2024 року він зі зброєю в руках брав безпосередню участь у силовому опорі правоохоронним органам України та військовослужбовцям ЗСУ  у районі лінії бойового зіткнення у Запорізькій та Херсонській областях.

У зв’язку з переховуванням від слідства на тимчасово окупованій території України підозрюваного оголошено в розшук. Спеціальне досудове розслідування у кримінальному провадженні проводиться слідчими УСБУ в Черкаській області.

*

Санкція ч. 2 ст. 111 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк п’ятнадцять років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Сообщение Довічне позбавлення волі загрожує уродженцю Запорізької області, який воює на боці окупантів появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top