У Запоріжжі пройшов урок у класі безпеки: дітлахам розповіли, як поводитись у разі тривоги

В класі безпеки, розташованому на базі регіонального  головного управління ДСНС України, відбувся пізнавальний урок для дітей.

Як зазначили у прес-службі ГУ ДСНС України в Запорізькій області, інспектори ювенальної превенції спільно з фахівцями ДСНС навчали хлопців і дівчат основним правилам поведінки під час надзвичайних ситуацій. Вони також нагадали про правила дорожнього руху та порядок дій під час сигналу «Повітряна тривога».

Рятувальники звернули увагу присутніх на важливість обережного поводження з підозрілими або вибухонебезпечними предметами. Діти дізналися про явні та приховані загрози, які можуть виникати від залишених без нагляду речей.

Такі просвітницькі заходи, підкреслили їхні організатори, є невід’ємною частиною роботи співробітників МВС. Завдяки подібним урокам правоохоронці зміцнюють довірливі стосунки з маленькими громадянами та сприяють їхній освіті і обізнаності.

*

Фото: t.me/gu_dsns_zp

Сообщение У Запоріжжі пройшов урок у класі безпеки: дітлахам розповіли, як поводитись у разі тривоги появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top