До 15 років ув’язнення засуджено жителя Запорізької області, який коригував удари РФ по позиціях Сил оборони

За інформацією: Суспільне Запоріжжя.

До 15 років ув'язнення засуджено жителя Запорізької області, який коригував удари РФ по позиціях Сил оборони

Засуджений чоловік. Запорізька обласна прокуратура»Добре знаючи місцевість та маючи змогу безперешкодно пересуватись по території селища та його околиць, він встановлював локації підрозділів ЗСУ та їх бойової техніки, які приховано фіксував на фото, відео, робив записи у власний конспект. Отримані розвіддані передавав росіянам через проросійського журналіста-блогера Юрія Подоляка, на якого самостійно вийшов через заборонену в Україні соцмережу».

Під час обшуку у затриманого вилучено комп’ютерну техніку та мобільний телефон, які він використовував у злочинній діяльності.

«Під час судового розгляду чоловік відмовився надавати показання по суті пред’явленого обвинувачення, а в останньому слові наполягав на виправданні, оскільки вважав, що його винуватість не доведено. Захисник обвинуваченого після ухвалення вироку районним судом оскаржував рішення в апеляційній інстанції», — йдеться в повідомленні прокуратури.

На підставі зібраних Службою безпеки доказів фігуранта визнано винним за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану).

Суд призначив йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читати ще

До 15 років ув'язнення засуджено жителя Запорізької області, який коригував удари РФ по позиціях Сил оборони

Читати ще До 15 років ув’язнення засуджено жителя Запоріжжя, який розвідував локації Сил оборони та коригував удари РФ

Share this post

нет
scroll to top