На Запорізькому напрямку посилились ворожі обстріли: Сили оборони облаштовують нові позиції

Окупанти посилено обстрілюють позиції підрозділів Сил оборони на Запоріжжі з артилерії, завдають авіаударів, б’ють ударними дронами та скидами з коптерів — більшість обстрілів в операційній зоні ОУВ «Таврія» припадає саме на Запорізький напрямок.

Натомість піхотних штурмів тут відбувається порівняно небагато.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» розповів речник ОУВ «Таврія» капітан Дмитро Лиховій.

— Позиції зазнають значного комбінованого інтенсивного вогневого впливу. Навіть з урахуванням того, що там досить широка сіра зона, а бої носять позиційний характер, нашим підрозділам доводиться залишати деякі позиції, тому що вони просто випалюються, руйнуються, — сказав він.

З огляду на це українські захисники мусять переміщатися й облаштовувати нові позиції в інших місцях. Так, зокрема, було на Оріхівському напрямку.

— Про зростання інтенсивності бойових дій свідчить статистика уражень російського особового складу і російської техніки. За вчора було знищено або виведено з ладу в інші способи 69 осіб — це безповоротні, санітарні і полонені разом, — повідомив речник.

Також в операційній зону ОУВ «Таврія» було знищено і пошкоджено 42 одиниці озброєння і військової техніки російських окупантів.

— Тут є чим похвалитися, тому що на Гуляйпільському напрямку, де бойових дій саме на землі не відбувається ще з середини серпня, вдалося вразити один танк і 3 бойові бронемашини, — зазначив Дмитро Лиховій.

Сообщение На Запорізькому напрямку посилились ворожі обстріли: Сили оборони облаштовують нові позиції появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top