У Запоріжжі жінка знайшла на дні обмілілого озера вибухонебезпечні предмети (фото)

У Запоріжжі жінка знайшла на дні обмілілого озера вибухонебезпечні предмети (фото)

Мешканка Запоріжжя знайшла на узбережжі водойми вибухонебезпечні предмети 

З суттєвим спаданням рівня води у річці Дніпро та інших водоймах Запоріжжя, місцеві мешканці все частіше натрапляють на вибухонебезпечні предмети на узбережжях.

Так, на лінію 102 звернулася жінка, яка повідомила про небезпечну знахідку поблизу прибережної зони водойми. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Запорізької області.

Читайте також: Гралися з піротехнікою — у Запоріжжі двоє дітей травмувались через вибух

Прибувши на місце та обстеживши територію, патрульні виявили вибухонебезпечні предмети.

Огородивши місцевість, інспектори викликали на місце вибухотехніків.

Правоохоронці наголошують — якщо ви побачили підозрілі предмети — в жодному разі не торкайтеся та не перевіряйте їх. Одразу телефонуйте у відповідні служби.

Варто пам’ятати, що предмети, схожі на боєприпаси або інші вибухонебезпечні предмети повинні бути знешкоджені лише спеціалістами.

Раніше ми повідомляли, як у Запоріжжі на дитячому майданчику знайшли гранату. Вона лежала зовсім поруч із багатоповерхівками, і трагедії вдалося уникнути просто дивом.

Також ми розповідали, що у водоймі поблизу Запоріжжя виявили артилерійський снаряд. Піротехніки ідентифікували знахідку як артилерійський снаряд калібру 100 мм часів минулих війн. Також при обстеженні дна водойми та прилеглої території водолази-сапери виявили ще одну ручну гранату часів минулих війн.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top