Куди звертатись запоріжцям, чиї домівки постраждали від атаки: яка допомога надається

У Запоріжжі внаслідок нічної атаки росіян по середмістю зафіксували пошкодження будинків. Наразі відомо, що у результаті удару постраждали 35 багатоквартирних будинків та нежитлові приміщення. Куди власникам зруйнованого житла звертатися за допомогою?

Про це повідомили у Запорізькій міській раді.

Звертатися необхідно до Департаменту соціального захисту населення.

Також якщо постраждала ваша оселя — повідомляйте на 15-80 (зі стаціонарних) чи з мобільних:

(061) 787 15 80

(050) 414 15 80

(067) 656 15 80.

Комунальники продовжують ліквідацію наслідки російської атаки. Задіяні фахівці міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби, комунальних підприємств та волонтери.

Також розгорнуті палатки міської ради і задіяні комунальні автобуси. Представники департаменту соцзахисту, райадміністрації фіксують пошкодження, консультують людей. Постраждалі забезпечуються ремонтними матеріалами, їм надається психологічна допомога, приймаються заявки на гуманітарну допомогу. Одну особу поселили до шелтеру.

Вже проанкетовано 60 власників пошкодженого житла. З них 15 пільговики та зможуть отримати від міста одноразову допомогу у 15 тисяч гривень на ремонт своїх помешкань.

Розгорнуті Пункти Незламності, де всі, хто потребує можуть отримати інформацію і допомогу.

Особи пільгових категорій мають змогу скористатися програмою фінансової підтримки мешканців Запоріжжя, житло яких було пошкоджено внаслідок ракетного обстрілу. Розмір одноразової допомоги — 15 тисяч гривень.

Нагадаємо,  вночі з 22 на 23 вересня Запоріжжя зазнало обстрілу житлового сектора у центрі міста. Запоріжці повідомляють про три удари. Наразі відомо про 17 поранених. За допомогою звернулося 185 осіб. Пошкоджено 35 житлових бадинків та споруди.

Читайте також: Внаслідок обстрілу Запоріжжя без світла залишилось понад 16,5 тисяч осель

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

 

Share this post

нет
scroll to top