Ранкова атака на Запоріжжя: пошкоджено головний вокзал і потяг

Сьогодні вранці, внаслідок ракетного удару по Запоріжжю, пошкоджено інфраструктуру міста. Зокрема, серйозних ушкоджень зазнала будівля вокзалу Запоріжжя-1. Крім того, постраждав пасажирський поїзд «№39 Запоріжжя — Солотвино», у вагонах якого вибито вікна.

  • Названо точну кількість авіабомб, які росіяни скинули на Запоріжжя вранці 29 вересня

Згідно з інформацією, наданою «Укрзалізницею», постраждалих серед пасажирів та залізничного персоналу за попередніми даними немає. Наразі ситуація контролюється, і спеціалісти працюють над ліквідацією наслідків атаки.

У зв’язку з пошкодженням вокзалу, було прийнято рішення тимчасово змінити розклад руху поїздів. Поїзди «№37 Київ — Запоріжжя-1» та «№85 Львів — Запоріжжя-1» будуть прибувати і відправлятися зі станції Запоріжжя-2. Пасажирів закликають уважно стежити за офіційними повідомленнями «Укрзалізниці» для отримання актуальної інформації про рух поїздів.

  • Під завалами людина: як виглядає зруйнований від КАБу будинок у Запоріжжі (РЕПОРТАЖ)

Зі станції Запоріжжя-1 до станції Запоріжжя-2 довозимо трансферними автобусами, поїзди чекатимуть пасажирів на посадку. У поїзді 40 Запоріжжя — Солотвине залізничники оперативно замінили пошкоджені вагони, відправка відбудеться протягом години , повідомляють офіційно.


Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top