Евакуювали майже пів сотні людей — у Запоріжжі «замінували» торговий центр

Евакуювали майже пів сотні людей - у Запоріжжі "замінували" торговий центр

До поліції надійшло повідомлення про замінування ТЦ «Амстор»

Сьогодні, 30 вересня, до правоохоронців надійшло повідомлення про замінування торгівельного центру, що на вулиці Перемоги.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області, о 10:30 поліцейські вибухотехніки оглянули будівлю ТЦ «Амстор» та прилеглу територію.

«За адресою: м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 64, вибухонебезпечних предметів не виявлено. Евакуйовано 45 осіб», — повідомили в поліції.

Зазначимо, що кілька хвилин тому у соцмережах з’явилося повідомлення про мінування ще одного ТРЦ — «Сіті мол», що на Набережній магістралі.

Раніше ми писали, що власники City Mall заперечили інформацію про закриття ТЦ у Запоріжжі.

Також в компанії зазначають, що не існує судового рішення, яке б позбавляло компанію власника ТРК права користування відповідним ТРК (у тому числі ТРК CITY MALL).

Нагадаємо, що власників ТЦ City Mall підозрюють у пособництві державі-агресору. Йдеться про діяльність ТОВ «Вояж-Крим» – замовника сімферопольського ТРЦ «Південна Галерея», який будувала Arricano. У 2014 році у Криму, за російськими законами, була зареєстрована однойменна компанія, яка лише за 2022 рік сплатила до бюджету Росії 196 млн рублів.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі аудитори виявили зайві витрати під час закупівель. Серед порушень — неефективні управлінські рішення, які призвели до упущених вигод та зайвих витрат, завищення цін, невідповідність документації та інші порушення в тендерах.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top