Працюватиме «Зеленбуд» — у Запоріжжі тимчасово зміниться рух двох тролейбусів

Працюватиме "Зеленбуд" - у Запоріжжі тимчасово зміниться рух двох тролейбусів

Обмеження діятимуть 3 жовтня з 8:00 до 15:00

У Запоріжжі 3 жовтня тимчасово зміниться рух двох муніципальних тролейбусів. По маршруту транспорту будуть проводитися роботи «Зеленбуду». Про це повідомила у своєму телеграм-каналі секретарка Запорізької міськради Регіна Харченко.

Читайте також: У Запоріжжі почали продавати проїзні квитки — яка ціна

Обмеження запровадять з 8:00 до 15:00 лише 3 жовтня, коли працівники КРБП «Зеленбуд» будуть проводити кронування дерев по вул. Космічній.

На цей час відключать контактну мережу та призупинять рух тролейбусів № 8 та № 14 на ділянці від зупинки «Автовокзал» до кінцевої зупинки «Сімферопольське шосе».

Робота маршруту № 8 «Сімферопольське шосе — пл. Запорізька» та маршруту № 14 «Сімферопольське шосе — Набережна» буде організовано двома тролейбусами з автономним ходом згідно з затвердженою схемою руху. 14 також тимчасово замінять трьома тролейбусами по маршруту «Набережна — 4-й Південний мкрн».

Раніше ми розповідали, що у Запоріжжі неправильно кронували дерева. Пошкоджені дерева помітили у сквері Тарасова, навпроти ТЦ «Україна». Каштани мають погану компартменталізацію (здатність не поширювати пошкодження у деревині), а діаметр обрізки в цьому випадку — цілих 40 см або навіть більше.

Хоча за стандартами має бути всього 5 см. Це означає що дерева можуть не лише не вилікуватися після такої обрізки, а й взагалі вмерти.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top