Викрадали дизпаливо з ремонтних дрезин: у Запоріжжі судитимуть групу працівників АТ «Укрзалізниця»

За інформацією: Суспільне Запоріжжя.

Викрадали дизпаливо з ремонтних дрезин: у Запоріжжі судитимуть групу працівників АТ "Укрзалізниця"

Правоохоронці виявили дизельне паливо, яке викрали з одного з підприємств «Укрзалізниці». Запорізька обласна прокуратура

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт щодо групи жителів Запорізької області, яких підозрюють у викраденні дизпалива та запчастин одного зі структурних підрозділів АТ «Укрзалізниці». Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це сьогодні, 30 вересня, повідомили в пресслужбі Запорізької обласної прокуратури.

За даними слідства, один з матеріально відповідальних працівників «Укрзалізниці» разом із підлеглими систематично викачували з паливних баків дизельне пальне, аби згодом продати у Запоріжжі:

«Підозрювані здійснювали розкрадання дизельного пального шляхом систематичної викачки з паливних баків ремонтних дрезин. Викрадене зберігали у заздалегідь підготовлених місцях, яке потім реалізовували на території Запоріжжя. Нестачу пального приховували шляхом внесення неправдивої інформації до звітної документації», — йдеться у повідомленні.

Викрадали дизпаливо з ремонтних дрезин: у Запоріжжі судитимуть групу працівників АТ "Укрзалізниця"

Правоохоронці проводять слідчі дії на одному з підприємств АТ «Укрзалізниця». Запорізька обласна прокуратура

Груп підозрюваних судитимуть за ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Якщо їхню провину буде доведено, їм загрожує до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю до трьох років та конфіскацією майна.

Читати ще

Викрадали дизпаливо з ремонтних дрезин: у Запоріжжі судитимуть групу працівників АТ "Укрзалізниця"

Читати ще Завдали збитків на понад 1 млн: у Запоріжжі за розкрадання дизпалива підозрюються працівники «Укрзалізниці»

Share this post

нет
scroll to top