Зник безвісти рік тому на Запорізькому напрямку – на війні загинув мешканець Енергодара

Зник безвісти рік тому на Запорізькому напрямку – на війні загинув мешканець Енергодара

На фронті загинув мешканець Енергодара, який рік вважався безвісти зниклим

4 жовтня відбудеться прощання з Олегом Коломієцем, мешканцем Енергодара, який загинув, захищаючи Україну. Про це повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов у своєму телеграм-каналі.

Читайте також: Став на захист України ще за часів АТО — на фронті загинув мешканець Широківської громади (фото)

Олег народився на Хмельниччині 1979 року, однак в дитинстві його сім’я переїхала до Енергодара. До початку повномасштабної війни він працював у місті Нікополь, Дніпропетровської області. У березні 2023 року вступив до лав ЗСУ і служив у складі 80-ї бригади 12-ї роти.

19 вересня 2023 року військовий зник безвісти в районі Малої Токмачки Запорізької області. Більше року від нього не було жодних звісток, поки не стало відомо про його загибель. У нього залишилися двоє неповнолітніх дітей.

Прощання з героєм відбудеться на місцевому кладовищі селища Понорниця Новгород-Сіверського району Чернігівської області об 11:00.

Також ми повідомляли, що мешканець Запорізького району Андрій Зінченко загинув на фронті напередодні свого 30-го дня народження.

Раніше ми писали, що у Михайлівській громаді відкрили Алею Слави і пам’яті Героїв. Там розмістили 30 фотографій воїнів, які віддали свої життя за Батьківщину. До кожного портрета жителі Михайлівки принесли квіти та запалили свічки, символізуючи незгасну пам’ять про Героїв.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top