У запорізькому театрі відбудеться прем’єра — глядачів запрошують на репетицію

У запорізькому театрі відбудеться прем'єра - глядачів запрошують на репетицію

Сьогодні у Театрі молоді відбудеться прем’єра оновленої комедії «Дайте завісу!.. Негайно!»

Під час вистави «Дайте завісу!.. Негайно!» глядачі опиняться на репетиції й побачить те, що зазвичай приховано від сторонніх. Репетиція, звісно, не справжня, а передбачена сюжетом.

Читайте також: Як цікаво провести вечір п’ятниці та вихідні у Запоріжжі — афіша культурних подій

Цю виставу  у Театрі молоді поставили у 2012 році, але останні роки її не грали. Тепер перевели на українську мову, частково оновили акторський склад. І 5 жовтня відбудеться прем’єра оновленої комедії.

Вона поставлена за п’єсою англійського драматурга Майкла Фрейна «Шум за сценою». Герої п’єси – актори, які спочатку репетирують, потім грають спектакль, що рекламує сардини. Події вистави, яку грають герої, переплітаються з ситуаціями з їхнього особистого і закулісного життя. Це комедія положень, дія якої відбувається за принципом «театр у театрі».

«Ви тільки уявіть: перша година ночі, завтра прем’єра, а репетиція в розпалі… Запрошуємо на таїнство репетиції з усіма її неймовірно смішними казусами!» — пишуть в анонсі на сайті Театру молоді.

Втім, репетиція виходить не дуже, але темпераментний режисер намагається налаштувати акторів на потрібний лад та врятувати виставу…

Глядачі, яки прийдуть у Театр молоді, побачать в комедії не лише репетицію, а й показ тієї самої вистави, причому, не один раз. Готові?

Читайте також: Провідні актриси головного театру Запорізької області розповіли про улюблені ролі, в яких їх можна побачити у новому сезоні

5 жовтня о 17.00 — прем’єра відновленої комедії «Дайте завісу!.. Негайно!».

Т.: 286-29-72 (телефон каси, працює з 10.00 до 17.00, без вихідних), 286-29-71.

Ми писали, що у запорізькому Домі актора готують прем’єру — що ще покажуть у жовтні.

Фото з сайту teatrmolodi.zp.ua

Джерело

Share this post

нет
scroll to top