Спав у дальній кімнаті — дев’ятирічний хлопчик із Запоріжжя дивом врятувався під час російського обстрілу

Спав у дальній кімнаті - дев'ятирічний хлопчик із Запоріжжя дивом врятувався під час російського обстрілу

Що розповідають мешканці приватного сектору в Шевченківському районі про нічний обстріл

Сьогодні вночі росіяни завдали авіаударів по Запоріжжю. Під обстріл потрапив приватний сектор у Шевченківському районі.

За останніми даними, в Шевченківському районі дві приватні оселі частково зруйновані. Пошкоджено 63 будинки.

З очевидцями страшної ночі поспілкувалися журналісти «Суспільного».

Читайте також: До 80 ударів КАБами щодня – речник Сил оборони розповів про обстріли Запоріжжя та області (відео)

Мешканець Запоріжжя В’ячеслав під час прильоту був вдома разом із дружиною та дев’ятирічним сином — жінка дістала легкі осколкові поранення.

«Паніка, ми вибігли, вдяглися, все в диму було, не можу пояснити, складно. Дитині дев’ять років, вночі батьки приїхали, забрали дитину. Дитина в шоці, але, слава Богу, непоранений, в нього була дальня кімната. Хлопчик.    

Ми були в ближній кімнаті, а його дальня. Я під ковдрою був, я нетравмований, в нас штори були, то вони все скло на себе взяли, у дружини трішки може осколкові та все», — поділився В’ячеслав.

Поряд з місцем влучання проживає Світлана — її будинок теж зазнав пошкоджень: вибиті вікна, тріщини на стінах і стелі, зруйнований дах.

«Тут всі стелі потріскалися. Майже відлетіло, і так по всій хаті. Наробили звичайно горя, слава Богу, всі живі. Вікна забиті, так не зачепило. Дах вважайте повністю. Одна сторона повністю, іншу — шифер побило. Стелі потріскалися в хаті усюди, все по кутах потріскалися. І в прибудовах, в сараях, там все повиривало. Двері та вікна побило«, — розповідає Світлана.

Момент обстрілу Світлана не пам’ятає — міцно спала після декількох безсонних ночей:

«Я не чула нічого, то не спала три ночі, а тут так вирубилася. Уже чую — щось сиплеться. Якби почула, напевно б розрив серця отримала. Бо в мене і внучата маленькі часто залишаються. Сусіди теж постраждали. І поранило, і отут все. Буду тут, а що. Хлопці он вікна позабивали, зараз плівкою обтягнемо. Куди мені йти? Що я, буду тут кидати? Буду тут», — каже жінка.

Раніше ми розповідали, що на місцях російських обстрілів екологи виявили величезні вирви та тисячі метрів засміченої землі.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top