Внаслідок нічного обстрілу Запоріжжя пошкоджена редакція газети «Голос Гуляйпілля»

За інформацією: Суспільне Запоріжжя.

Пошкоджена редакція газети «Голос Гуляйпілля» внаслідок російського авіаудару по Запоріжжю в ніч проти 12 жовтня. Telegram/ SPILKA News

В ніч проти 12 жовтня, внаслідок російського авіаудару по Запоріжжю, пошкоджень зазнала редакція газети «Голос Гуляйпілля», яка відновила свою діяльність в обласному центрі після евакуації з прифронтових територій.

Про це сьогодні, 12 жовтня, повідомили у Telegram-каналі Національної спілки журналістів України.

Редакція газети «Голос Гуляйпілля» у 2023 році орендувала приміщення для команди свого видання у Запоріжжі після евакуації в обласний центр. Втім, внаслідок російської атак ніч проти 12 жовтня, його було пошкоджено:

«Чергова нічна КАБова атака на Запоріжжя не минулася безслідно для орендованого офісу нашої редакції. Окупанти добряче пошкодили приміщення, у якому знаходилося наше медіа. На жаль, постраждала й комп’ютерна техніка, яку нам вдалося раніше вивезти із зони бойових дій», — повідомила редакторка «Голосу Гуляйпілля» Тетяна Велика.

Для видання «Голос Гуляйпілля» це вже другий вимушений переїзд редакції у нове приміщення. З попереднього, у прифронтовому Гуляйполі, довелося евакуюватися у березні 2022 року.

За словами Тетяни Великої, нині команда видання шукає нове приміщення для редакції та готує новий жовтневий випуск.

Читати ще

Читати ще «Все зруйновано, нічого немає»: очевидці про нічний російський обстріл Запоріжжя 12 жовтня

Share this post

нет
scroll to top