Обстріл Запорізької області – за тиждень окупанти завдали понад три тисячі ударів по регіону

Обстріл Запорізької області – за тиждень окупанти завдали понад три тисячі ударів по регіону

Іван Федоров підбив підсумки за останній тиждень

За останній тиждень російські окупанти обстріляли Запорізьку область понад 3 000 разів. Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров, підбиваючи підсумки тижня.

Читайте також: Величезні вирви та тисячі метрів засміченої землі — що виявили екологи на місцях обстрілів в Запоріжжі (фото)

Загалом внаслідок ворожих обстрілів Запорізької області пошкоджено та зруйновано понад 200 будинків та об’єктів інфраструктури.

Одна людина загинула увпродовж тижня, ще 17 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Така загальна статистика російських атак за останній тиждень.

Також голова області нагадав, що для ліквідації наслідків обстрілів є вісім пакетів допомоги, якими можуть скористатися люди, чиє майно постраждало від російської агресії.

Нагадаємо, що посеред ночі 12 жовтня росіяни завдали авіаударів по приватному сектору Шевченківського та забудовам Олександрівського району Запоріжжя.

Ушкоджень зазнали 26 приватних та 3 багатоквартирних будинки. Кількість постраждалих — 4 людини. Всі від госпіталізації відмовились.

Також ми писали, що російські окупанти щодня завдають 70-80 ударів коригованими авіаційними бомбами (КАБ) на Запорізькому напрямку. Речник Сил оборони розповів, що окупанти трохи вдосконалили саму конструкцію цих керованих авіаційних бомб.

Раніше ми розповідали, що ворожі обстріли понівечили житло запорізької поетеси-піснярки (фото) . Під час одного з нещодавніх обстрілів зазнав сильних руйнувань будинок запорізької поетеси Віри Коваль.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top