ЗСУ знищили полігон з росіянами на Запоріжжі: ефектне відео

Ефективними діями відзначилися бійці 128-ї гірсько-штурмової бригади ЗСУ, а також придані екіпажі ракетно-артилерійських військ на Запорізькому напрямку.

Вчора та сьогодні з’явилися відео, як ЗСУ накрили скупчення російських військових на учбовому полігоні на т.о. території Півдня України, інформує Акцент.

На відео можна побачити, як розвідники на БПЛА коригують вогонь касетного HIMARS (ракета М30А1) по навчальному полігону росіян.

Як відзначають у БФ “Повернись живим” в операції були задіяні сили 128-ї гірсько-штурмової бригади ЗСУ (як відомо, вона дії на Запорізькому, зокрема Василівському напрямку) та бригади “Чорний лис”. Знищено та поранено було 10-15 окупантів.

SHARK + HIMARS роблять смерть ворогам

В результаті колаборації 128-ї гірсько-штурмової бригади та бригади «Чорний ліс» на Півдні стало на десяток-півтора менше окупантів.

Виявити ворога допоміг розвіддрон, який ми купили за ваші донати, — відзначають у «Повернись живим»

Поки точно локація не називається, але вірогідно — це Мелітопольський район.

Важливим тут є те, що даний удар змусить російських окупантів відмовитися, принаймні тимчасово, від використання даного полігону та прилеглих у зв’язку з можливістю нових ударів ЗСУ. Це в свою чергу послабить підготовку резервів росіян на Запорізькому напрямку.

Як раніше інформував Акцент, ЗСУ ускладнюють оборону ворога під Токмаком (ВІДЕО)

  • Три тижні обстрілів КАБами Запоріжжя: які райони не постраждали (КАРТА)
Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top