У Запоріжжі стартувало будівництво дев’ятої підземної школи (фото, відео)

У Запоріжжі стартувало будівництво дев'ятої підземної школи (фото, відео)

Ця підземна школа розрахована на 1000 учнів, які будуть навчатися у дві зміни 

На будівельному майданчику одного з ліцеїв у Запоріжжі кипить робота. Підрядники вже підготували котлован глибиною 7 метрів. Наступний етап робіт – зведення міцної бетонно-металевої конструкції.

Про це повідомив голова ЗОВА Іван Федоров та опублікував відео з будівельного майданчика.

Читайте також: Завищена вартість та прихований кошторис — Іван Федоров відповів на критику будівництва підземних шкіл

«Створюємо в Запорізькій області екосистему «Безпечна освіта офлайн». Ще 8 «підземних шкіл» у Запоріжжі та в інших громадах області – в активній стадії будівництва.

В них у дві зміни зможуть навчатися офлайн понад 6 тисяч дітей. Основні роботи по 8 просторах закінчимо цього року. А першу підземну школу відкриємо вже цієї осені», – повідомив голова Запорізької ОДА Іван Федоров.

Ми раніше розповідали, як просувається будівництво підземної школи на правому березі обласного центру, в Широківській громаді Запорізького району, у Кушугумській громаді на місці шкільного стадіону, на «Космосі» (цю школу почали зводити ще у червні), прямісінько в центрі Запоріжжя, а також у Південному мікрорайоні — через особливість ґрунтів це будівництво стало справжнім викликом.

Також писали про будівництво підземної школи в Біленьківській громаді. Її планують побудувати менше, ніж за 4 місяці. Хоча стандартний регламент — понад 6 місяців. Тож темпи робіт — надвисокі.

Ще одна підземна школа з’явиться у Михайлівській громаді. Тут будуть навчатися 200 дітей у дві зміни. 

Джерело

Share this post

нет
scroll to top