Запорізькі комунальники за тиждень прибрали та вивезли майже 48 тонн сміття

За інформацією міськради, упродовж минулого тижня працівники КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» виконали значний обсяг робіт, спрямованих на благоустрій міських територій. Для цього було залучено 14 одиниць техніки та понад 240 людей.

Працівники комунальних служб щодня прибирали закріплені за ними локації від випадкового сміття на площі 200 га (1400 га за тиждень). Протягом тижня вивезли 47,5 т сміття, гілля та зеленої маси, а також 84,7 куб. м твердих побутових відходів.

Окрім того, в місті продовжувалися сезонні роботи з догляду за зеленими насадженнями. Минулого тижня комунальники займалися кронуванням, сформувавши понад 380 кущів. Поливали квітники, дерева та зелені зони загальною площею 6 тис. кв. м. За допомогою автопідіймача обрізали 15 дерев, пропололи понад 2 тис. кв. м трояндових клумб.

Водночас у межах обслуговування міських територій було відремонтовано 17 малих архітектурних форм (МАФ), помито та продезінфіковано 50 лавок. Щоденно за графіком очищалися урни. Проведено миття 4 чаш міських фонтанів.

Сообщение Запорізькі комунальники за тиждень прибрали та вивезли майже 48 тонн сміття появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top